Reskoyr Napisano Piątek o 22:25 Udostępnij Napisano Piątek o 22:25 Nick:Reskoyr Uid:12516 Nick administratora(ping np.): @Kari Data nadania kary:12.05.2022 Do kiedy trwa:15.05.2022 Powód:Spam autami na przecho Coś od siebie: Pisałem do ciebie kari zebys sie tepnal cos zobaczyc bo chcialem ci pokazac blask ze tak powiem swiatel ktore dawaly te samochody a ty nie chciales przyjsc mialem zamiar schowac te samochody ale zapomnialem i poszedlem spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kari Napisano Piątek o 22:46 Udostępnij Napisano Piątek o 22:46 no dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kari Napisano Piątek o 22:46 Udostępnij Napisano Piątek o 22:46 Twoja apelacja została zaakceptowana, kara na serwerze została zniesiona lub skrócona przez administratora. Temat został automatycznie zamknięty przez moderację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kari Napisano Piątek o 22:46 Udostępnij Napisano Piątek o 22:46 jak wejdziesz na server albo ja to mi napisz to ci oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi